Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1260
Назва: | Вступление Украины в ВТО: оценка влияния на эффективность хозяйствования предприятий пищевой промышленности |
Інші назви: | Вступ України до СОТ: оцінка впливу на ефективність господарювання підприємств харчової промисловості Ukraine's accession to the WTO: assessment of the impact on the effectiveness of management of the food industry |
Автори: | Волчек, Р.Н. Волчек, Р.М. Volchek, R. |
Бібліографічний опис: | Волчек Р. Н. Вступление Украины в ВТО: оценка влияния на эффективность хозяйствования предприятий пищевой промышленности / Р. Н. Волчек // Черноморский регион. - 2008. - Вип. 2(14). - С. 22-23. |
Дата публікації: | 2008 |
Ключові слова: | механизмы государственного регулирования экономика пищевых предприятий эффективность хозяйствования механізми державного регулювання економіка харчових підприємств ефективність господарювання the mechanisms of state regulation economics of food enterprises the effectiveness of management |
Короткий огляд (реферат): | Сделан прогноз последствий вступления Украины в ВТО. Отражено влияние вступления Украины в ВТО на эффективность хозяйствования украинских предприятий пищевой промышленности. Сформулированы мероприятия стабилизационного характера, внедрение которых позволит сохранить конкурентоспособность продукции пищевой отрасли. Зроблено прогноз наслідків вступу України до СОТ. Відображено вплив вступу України до СОТ на ефективність господарювання українських підприємств харчової промисловості. Сформульовано заходи стабілізаційного характеру, впровадження яких дозволить зберегти конкурентоспроможність продукції харчової галузі. The forecast of consequences of Ukraine's accession to the WTO. Reflects the impact of Ukraine's accession to the WTO on the efficiency of management of the Ukrainian food industry enterprises. Formulated actions stabilization character, the implementation of which will allow to preserve the competitiveness of the food industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1260 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вступление Украины в ВТО оценка влияния на эффективность хозяйствования предприятий пищевой промышленности.pdf | 271,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.