Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605
Назва: Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир»
Інші назви: Improving product competitiveness management in LLC «Old Cossack cheese»
Автори: Федоренко, Н.С.
Бібліографічний опис: Федоренко Н. С. Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Н. С. Федоренко; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: конкуренція
якість
конкурентоспроможність продукції
фактори і показники
системний підхід
процесний підхід
управління конкурентоспроможністю
competition
quality
product competitiveness
factors and indicators
system approach
process approach
competitiveness management
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджуються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах. Надана загальна характеристика ТОВ «Старокозацький сир» і проаналізовано результати його виробничо-господарської діяльності, склад і структура виробничої програми. Здійснений порівняльний аналіз конкурентоспроможності продукції ТОВ «Старокозацький сир» на регіональному ринку півдня Одеської області. Обґрунтовано конкретні пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах.
The paper investigates the theoretical aspects of product competitiveness management at dairy enterprises. The general characteristics of LLC «Old Cossack cheese» are given and the results of its production and economic activity, structure and structure of the production program are analyzed. The comparative analysis of competitiveness of production of LLC «Old Cossack cheese» in the regional market of the south of Odessa region is carried out. Specific proposals to reduce production costs at the analyzed enterprise are substantiated. Specific proposals for improving the management of product competitiveness at dairy enterprises are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.