Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоренко, Н.С.-
dc.date.accessioned2021-03-18T11:55:47Z-
dc.date.available2021-03-18T11:55:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationФедоренко Н. С. Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Н. С. Федоренко; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605-
dc.description.abstractУ роботі досліджуються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах. Надана загальна характеристика ТОВ «Старокозацький сир» і проаналізовано результати його виробничо-господарської діяльності, склад і структура виробничої програми. Здійснений порівняльний аналіз конкурентоспроможності продукції ТОВ «Старокозацький сир» на регіональному ринку півдня Одеської області. Обґрунтовано конкретні пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах.en_US
dc.description.abstractThe paper investigates the theoretical aspects of product competitiveness management at dairy enterprises. The general characteristics of LLC «Old Cossack cheese» are given and the results of its production and economic activity, structure and structure of the production program are analyzed. The comparative analysis of competitiveness of production of LLC «Old Cossack cheese» in the regional market of the south of Odessa region is carried out. Specific proposals to reduce production costs at the analyzed enterprise are substantiated. Specific proposals for improving the management of product competitiveness at dairy enterprises are substantiated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїen_US
dc.subjectфактори і показникиen_US
dc.subjectсистемний підхідen_US
dc.subjectпроцесний підхідen_US
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюen_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectproduct competitivenessen_US
dc.subjectfactors and indicatorsen_US
dc.subjectsystem approachen_US
dc.subjectprocess approachen_US
dc.subjectcompetitiveness managementen_US
dc.subject076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіen_US
dc.titleУдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир»en_US
dc.title.alternativeImproving product competitiveness management in LLC «Old Cossack cheese»en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.