Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федоренко, Н.С. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T11:55:47Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T11:55:47Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Федоренко Н. С. Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Н. С. Федоренко; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12605 | - |
dc.description.abstract | У роботі досліджуються теоретичні аспекти управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах. Надана загальна характеристика ТОВ «Старокозацький сир» і проаналізовано результати його виробничо-господарської діяльності, склад і структура виробничої програми. Здійснений порівняльний аналіз конкурентоспроможності продукції ТОВ «Старокозацький сир» на регіональному ринку півдня Одеської області. Обґрунтовано конкретні пропозиції щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на молокопереробних підприємствах. | en_US |
dc.description.abstract | The paper investigates the theoretical aspects of product competitiveness management at dairy enterprises. The general characteristics of LLC «Old Cossack cheese» are given and the results of its production and economic activity, structure and structure of the production program are analyzed. The comparative analysis of competitiveness of production of LLC «Old Cossack cheese» in the regional market of the south of Odessa region is carried out. Specific proposals to reduce production costs at the analyzed enterprise are substantiated. Specific proposals for improving the management of product competitiveness at dairy enterprises are substantiated. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | якість | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | en_US |
dc.subject | фактори і показники | en_US |
dc.subject | системний підхід | en_US |
dc.subject | процесний підхід | en_US |
dc.subject | управління конкурентоспроможністю | en_US |
dc.subject | competition | en_US |
dc.subject | quality | en_US |
dc.subject | product competitiveness | en_US |
dc.subject | factors and indicators | en_US |
dc.subject | system approach | en_US |
dc.subject | process approach | en_US |
dc.subject | competitiveness management | en_US |
dc.subject | 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» | en_US |
dc.subject | кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності | en_US |
dc.title | Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир» | en_US |
dc.title.alternative | Improving product competitiveness management in LLC «Old Cossack cheese» | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Федоренко Н.С. Кваліфікаційна робота.pdf | 308,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Федоренко Н.С. Реферат.pdf | 216,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.