Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639
Назва: Обгрунтування перспектив розвитку сироробної підгалузі молочної галузі на макрорівні
Інші назви: Substantiation of prospects for the development of the cheese subsector of the milk industry at the macro level
Автори: Малова, М.В.
Бібліографічний опис: Малова М. В. Обгрунтування перспектив розвитку сироробної підгазузі молочної галузі на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. В. Малова; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 80 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: сироробна підгалузь
сир
кон`юнктура ринку
прогнозування
розвиток
cheese subsector
cheese
market’s conjuncture
forecasting
development
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
кафедра економіки, права та управління бізнесом
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування сироробної підгалузі в Україні. Проаналізовано сироробну підгалузь в Україні та у світі в цілому, зовнішню та внутрішню торгівлю та стан виробництва сирних продуктів в Україні. Запропоновано шляхи підвищення ефективності функціонування сироробної підгалузі в Україні.
Thesis deals with theoretical aspects of the functioning cheese subsector in Ukraine. Author analysis cheese subsector in Ukraine and in the world, foreign and domestic trade and the state of the cheese products in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малова М.В. Кваліфікаційна робота.pdf490,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Малова М.В. Реферат.pdf492,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.