Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639
Title: | Обгрунтування перспектив розвитку сироробної підгалузі молочної галузі на макрорівні |
Other Titles: | Substantiation of prospects for the development of the cheese subsector of the milk industry at the macro level |
Authors: | Малова, М.В. |
Citation: | Малова М. В. Обгрунтування перспектив розвитку сироробної підгазузі молочної галузі на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. В. Малова; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 80 с. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | сироробна підгалузь сир кон`юнктура ринку прогнозування розвиток cheese subsector cheese market’s conjuncture forecasting development 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» кафедра економіки, права та управління бізнесом |
Abstract: | У роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування сироробної підгалузі в Україні.
Проаналізовано сироробну підгалузь в Україні та у світі в цілому, зовнішню та внутрішню торгівлю та стан виробництва сирних продуктів в Україні.
Запропоновано шляхи підвищення ефективності функціонування сироробної підгалузі в Україні. Thesis deals with theoretical aspects of the functioning cheese subsector in Ukraine. Author analysis cheese subsector in Ukraine and in the world, foreign and domestic trade and the state of the cheese products in Ukraine. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639 |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Малова М.В. Кваліфікаційна робота.pdf | 490,46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Малова М.В. Реферат.pdf | 492,63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.