Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМалова, М.В.-
dc.date.accessioned2021-03-22T13:52:49Z-
dc.date.available2021-03-22T13:52:49Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМалова М. В. Обгрунтування перспектив розвитку сироробної підгазузі молочної галузі на макрорівні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка, планування та управління бізнесом» / М. В. Малова; наук. кер. В. О. Янковий; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 80 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12639-
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування сироробної підгалузі в Україні. Проаналізовано сироробну підгалузь в Україні та у світі в цілому, зовнішню та внутрішню торгівлю та стан виробництва сирних продуктів в Україні. Запропоновано шляхи підвищення ефективності функціонування сироробної підгалузі в Україні.en_US
dc.description.abstractThesis deals with theoretical aspects of the functioning cheese subsector in Ukraine. Author analysis cheese subsector in Ukraine and in the world, foreign and domestic trade and the state of the cheese products in Ukraine.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсироробна підгалузьen_US
dc.subjectсирen_US
dc.subjectкон`юнктура ринкуen_US
dc.subjectпрогнозуванняen_US
dc.subjectрозвитокen_US
dc.subjectcheese subsectoren_US
dc.subjectcheeseen_US
dc.subjectmarket’s conjunctureen_US
dc.subjectforecastingen_US
dc.subjectdevelopmenten_US
dc.subject076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.subjectкафедра економіки, права та управління бізнесомen_US
dc.titleОбгрунтування перспектив розвитку сироробної підгалузі молочної галузі на макрорівніen_US
dc.title.alternativeSubstantiation of prospects for the development of the cheese subsector of the milk industry at the macro levelen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Малова М.В. Кваліфікаційна робота.pdf490,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Малова М.В. Реферат.pdf492,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.