Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12649
Назва: Чинники та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі Одеського хлібозаводу № 5)
Інші назви: Factors and ways to reduce the cost of production at the enterprises of the bakery industry (on the example of the Odessa bakery № 5)
Автори: Громов, Д.Г.
Бібліографічний опис: Громов Д. Г. Чинники та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі Одеського хлібозаводу №5) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Д. Г. Громов; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 95 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: собівартість
операційні витрати
основні й накладні витрати
основні й накладні витрати
економічна ефективність заходів
строк окупності капітальних вкладень
cost
operating expenses
basic and overhead costs
costs of 1 UAH sold products
economic efficiency of measures
payback period of capital investments
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджуються теоретичні аспекти пошуку резервів зниження собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. Надана загальна характеристика Одеського хлібозаводу № 5 і проаналізовано результати його виробничо-господарської діяльності, склад і структура операційних витрат, співвідношення динаміки накладних витрат і повної собівартості реалізованої продукції. На основі методів математичного моделювання виявлена основна тенденція в динаміці показника витрат на 1 грн. реалізованої продукції з 2015 по 2019 рік. Обґрунтовано конкретні пропозиції щодо зниження собівартості продукції на аналізованому підприємстві.
The paper investigates the theoretical aspects of the search for reserves to reduce the cost of production in the food industry. The general characteristics of the Odessa bakery № 5 are given and the results of its production and economic activity, the composition and structure of operating costs, the ratio of the dynamics of overhead costs and the total cost of goods sold are analyzed. On the basis of methods of mathematical modelling the basic tendency in dynamics of an indicator of expenses on 1 UAH is revealed. sold products from 2015 to 2019. Specific proposals to reduce production costs at the analyzed enterprise are substantiated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12649
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Громов Д.Г. Кваліфікаційна робота.pdf364,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Громов Д.Г. Реферат.pdf221,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.