Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12649
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГромов, Д.Г.-
dc.date.accessioned2021-03-23T10:51:01Z-
dc.date.available2021-03-23T10:51:01Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГромов Д. Г. Чинники та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі Одеського хлібозаводу №5) : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Д. Г. Громов; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 95 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12649-
dc.description.abstractУ роботі досліджуються теоретичні аспекти пошуку резервів зниження собівартості продукції на підприємствах харчової промисловості. Надана загальна характеристика Одеського хлібозаводу № 5 і проаналізовано результати його виробничо-господарської діяльності, склад і структура операційних витрат, співвідношення динаміки накладних витрат і повної собівартості реалізованої продукції. На основі методів математичного моделювання виявлена основна тенденція в динаміці показника витрат на 1 грн. реалізованої продукції з 2015 по 2019 рік. Обґрунтовано конкретні пропозиції щодо зниження собівартості продукції на аналізованому підприємстві.en_US
dc.description.abstractThe paper investigates the theoretical aspects of the search for reserves to reduce the cost of production in the food industry. The general characteristics of the Odessa bakery № 5 are given and the results of its production and economic activity, the composition and structure of operating costs, the ratio of the dynamics of overhead costs and the total cost of goods sold are analyzed. On the basis of methods of mathematical modelling the basic tendency in dynamics of an indicator of expenses on 1 UAH is revealed. sold products from 2015 to 2019. Specific proposals to reduce production costs at the analyzed enterprise are substantiated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectопераційні витратиen_US
dc.subjectосновні й накладні витратиen_US
dc.subjectосновні й накладні витратиen_US
dc.subjectекономічна ефективність заходівen_US
dc.subjectстрок окупності капітальних вкладеньen_US
dc.subjectcosten_US
dc.subjectoperating expensesen_US
dc.subjectbasic and overhead costsen_US
dc.subjectcosts of 1 UAH sold productsen_US
dc.subjecteconomic efficiency of measuresen_US
dc.subjectpayback period of capital investmentsen_US
dc.subject076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіen_US
dc.titleЧинники та шляхи зниження собівартості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі (на прикладі Одеського хлібозаводу № 5)en_US
dc.title.alternativeFactors and ways to reduce the cost of production at the enterprises of the bakery industry (on the example of the Odessa bakery № 5)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Громов Д.Г. Кваліфікаційна робота.pdf364,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Громов Д.Г. Реферат.pdf221,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.