Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651
Назва: Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон»)
Інші назви: Reserves and ways to increase profits on restaurant enterprises (on the example of the restaurant «London»)
Автори: Екшмідт, Д.А.
Бібліографічний опис: Екшмідт Д. А. Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Д. А. Екшмідт; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: дохід
витрати
прибуток від реалізації послуг
фінансовий результат до оподаткування
чистий прибуток
літній майданчик
індукційна плита
економічна ефективність
термін окупності
income
expenses
profit from sales of services
financial result before taxation
net profit
summer playground
induction cooker
economic efficiency
payback period
076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки резервів зростання прибутку в підприємстві ресторанного господарства. Досліджена економічна природа, функції й види прибутку, розглянуті джерела його формування та методи аналізу, визначені резерви та шляхи збільшення прибутку в підприємствах ресторанного господарства. Проаналізовано формування доходів і витрат, структура і динаміка прибутку ресторанного комплексу «Лондон», та механізм його формування в 2017-2019 роках. Запропоновано для збільшення операційного прибутку ресторанного комплексу «Лондон» створення літнього майданчика ресторану та економія поточних витрат за рахунок оновлення технологічного обладнання. Представлені техніко-економічні розрахунки щодо обґрунтування ефективності їх впровадження.
The master's qualification work consists of three sections. The paper considers the theoretical basis for estimating the reserves of profit growth in the restaurant business. The economic nature, functions and types of profit are investigated, the sources of its formation and methods of analysis are considered, reserves and ways of profit increase in restaurant enterprises are determined. The formation of income and expenses, the structure and dynamics of profit of the restaurant complex "London", and the mechanism of its formation in 2017-2019 are analyzed. To increase the operating profit of the restaurant complex "London", it is proposed to introduce a summer restaurant area and save current costs by upgrading the technological equipment. Technical and economic calculations to substantiate the effectiveness of their implementation are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.