Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕкшмідт, Д.А.-
dc.date.accessioned2021-03-23T11:01:04Z-
dc.date.available2021-03-23T11:01:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЕкшмідт Д. А. Резерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за магістерською програмою «Економіка та стратегія розвитку підприємства» / Д. А. Екшмідт; наук. кер. Ю. А. Єгупов; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 88 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки резервів зростання прибутку в підприємстві ресторанного господарства. Досліджена економічна природа, функції й види прибутку, розглянуті джерела його формування та методи аналізу, визначені резерви та шляхи збільшення прибутку в підприємствах ресторанного господарства. Проаналізовано формування доходів і витрат, структура і динаміка прибутку ресторанного комплексу «Лондон», та механізм його формування в 2017-2019 роках. Запропоновано для збільшення операційного прибутку ресторанного комплексу «Лондон» створення літнього майданчика ресторану та економія поточних витрат за рахунок оновлення технологічного обладнання. Представлені техніко-економічні розрахунки щодо обґрунтування ефективності їх впровадження.en_US
dc.description.abstractThe master's qualification work consists of three sections. The paper considers the theoretical basis for estimating the reserves of profit growth in the restaurant business. The economic nature, functions and types of profit are investigated, the sources of its formation and methods of analysis are considered, reserves and ways of profit increase in restaurant enterprises are determined. The formation of income and expenses, the structure and dynamics of profit of the restaurant complex "London", and the mechanism of its formation in 2017-2019 are analyzed. To increase the operating profit of the restaurant complex "London", it is proposed to introduce a summer restaurant area and save current costs by upgrading the technological equipment. Technical and economic calculations to substantiate the effectiveness of their implementation are presented.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectдохідen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectприбуток від реалізації послугen_US
dc.subjectфінансовий результат до оподаткуванняen_US
dc.subjectчистий прибутокen_US
dc.subjectлітній майданчикen_US
dc.subjectіндукційна плитаen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectтермін окупностіen_US
dc.subjectincomeen_US
dc.subjectexpensesen_US
dc.subjectprofit from sales of servicesen_US
dc.subjectfinancial result before taxationen_US
dc.subjectnet profiten_US
dc.subjectsummer playgrounden_US
dc.subjectinduction cookeren_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectpayback perioden_US
dc.subject076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»en_US
dc.subjectкафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльностіen_US
dc.titleРезерви та шляхи збільшення прибутку на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Лондон»)en_US
dc.title.alternativeReserves and ways to increase profits on restaurant enterprises (on the example of the restaurant «London»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.