Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12701
Title: Вдосконалення системи оцінки персоналу на прикладі торгової компанії «Miraton»
Other Titles: Improving the personnel evaluation system on the example of the trading company «Miraton»
Authors: Бесп’ята, З.І.
Citation: Бесп’ята З. І. Вдосконалення системи оцінки персоналу на прикладі торгової компанії «Miraton» : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 051 «Економіка» за магістерською програмою «Управління персоналом сучасної організації» / З. І. Бесп’ята; наук. кер. О. В. Сорока; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 96 с.
Issue Date: 2020
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: оцінка персоналу
методи оцінки
управління персоналом
атестація
ефективність
трудовий потенціал
«таємний покупець»
клієнтоорієнтованість
personnel evaluation
evaluation methods
personnel management
certification
efficiency
labor potential
«mystery shopper»
customer orientation
242 «Туризм»
кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Abstract: У роботі розглядаються теоретичні основи оцінки персоналу в організації (поняття оцінки, цілі, задачі й етапи оцінки персоналу, основні процедури та методи). Проаналізовано особливості існуючої системи оцінки персоналу в «Miraton», виділено її позитивні риси та недоліки Запропоновано заходи для подолання виявлених недоліків в системі оцінювання.
The work deals with the theoretical aspects of personnel evaluation in the organization (the concept of evaluation, goals, objectives and stages of personnel evaluation, basic procedures and methods). Author analysis the features of the existing system of personnel evaluation in «Miraton», highlighted its positive features and shortcomings. The author proposed measures to overcome the identified shortcomings in the evaluation system.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12701
Appears in Collections:Центр заочної та вечірньої форм навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.