Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12742
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк, О.Л.-
dc.contributor.authorБедрадіна, Г.К.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, С.Г.-
dc.contributor.authorНазаренко, О.В.-
dc.contributor.authorЛебедєв, І.В.-
dc.contributor.authorГерасименко, В.Г.-
dc.contributor.authorКозловський, Р.С.-
dc.contributor.authorПавлоцький, В.Я.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.В.-
dc.contributor.authorДавиденко, І.В.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorМартинова, Н.С.-
dc.contributor.authorНєчева, Н.В.-
dc.contributor.authorГончаренко, Я.Є.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.date.accessioned2021-04-20T10:07:09Z-
dc.date.available2021-04-20T10:07:09Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citation«Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- 37с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12742-
dc.description.abstractУ збірнику висвітлюються теоретичні та практичні аспекти створення і функціонування туристичних кластерів. Аналізується світовий досвід туристичної і кластерної політики різних регіонів світу для різних видів туризму. Надаються пропозиції щодо впровадження світового досвіду кластеризації туристичної діяльності в Україні.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectтуризм-
dc.subjectкластерний розвиток-
dc.subjectсвітовий досвід-
dc.subjectтези доповідей-
dc.titleСучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвідen_US
dc.typeConferenceen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КС 1.pdf634,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.