Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12750
Назва: Австралійський досвід функціонування тематичних туристичних кластерів
Автори: Павлоцький, В.Я.
Бібліографічний опис: Павлоцький В.Я. Австралійський досвід функціонування тематичних туристичних кластерів / В.Я. Павлоцький // «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (Одеса, 11 вересня 2020 р.); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020. - С. 17-18.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: Австралійський союз
туристичні кластери
Короткий огляд (реферат): Австралійський союз – країна з населенням у 25,3 млн. мешканців, у 2019 р., за розміром номінального валового внутрішнього продукту (1,43 трлн. дол. США) займала тринадцяте місце у світі. Протягом тривалого періоду структура австралійської економіки суттєво відрізнялася від більшості розвинених держав. Австралія є однією з найбагатших у світі країн за покладами мінеральних ресурсів, що є передумовою функціонування високотехнологічної гірничодобувної промисловості експортного спрямування. Також міжнародно спеціалізованими є місцеве машинобудування, сільське господарство, електротехніка, електроніка та декілька інших галузей промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12750
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
17-18.pdf293,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.