Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12758
Назва: | Впровадження європейського досвіду кластеризації у туристичний бізнес України |
Автори: | Шикіна, О.В. |
Бібліографічний опис: | Шикіна О.В. Впровадження європейського досвіду кластеризації у туристичний бізнес України // «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020. - С. 33-34. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | європейський досвід кластеризація туристичний бізнес |
Короткий огляд (реферат): | Україна позиціонує себе як країна, що прагне приєднатися до європейського економічного і соціального простору. Тому важливо створені кластери (у тому числі й туристичні) реєструвати на європейських кластерних платформах. Європейський кластерний підхід до зростання заснований на трьох основних складових: країни, що розвивають галузі та міжрегіональне співробітництво, інтернаціоналізація кластерів і перевага кластерів. На горизонтальному рівні - через Європейську обсерваторію по кластерам і промисловим змінам (EOCIC). Європейська комісія надає статистичний аналіз і аналіз тенденцій кластерів (включаючи виробничо-збутові ланцюжки, стартапи та нарощування масштабів), рекомендації по кластерній політиці і навчанню, а також підтримку стратегічних міжрегіональних кластерних партнерств. Цей політичний підхід реалізується за допомогою конкретних ініціатив ЄС, запущених у рамках фінансових програм ЄС, в основному COSME (і його попередника CIP) і Horizon2020. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12758 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
33-34.pdf | 292,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.