Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12758
Назва: Впровадження європейського досвіду кластеризації у туристичний бізнес України
Автори: Шикіна, О.В.
Бібліографічний опис: Шикіна О.В. Впровадження європейського досвіду кластеризації у туристичний бізнес України // «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020. - С. 33-34.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: європейський досвід
кластеризація
туристичний бізнес
Короткий огляд (реферат): Україна позиціонує себе як країна, що прагне приєднатися до європейського економічного і соціального простору. Тому важливо створені кластери (у тому числі й туристичні) реєструвати на європейських кластерних платформах. Європейський кластерний підхід до зростання заснований на трьох основних складових: країни, що розвивають галузі та міжрегіональне співробітництво, інтернаціоналізація кластерів і перевага кластерів. На горизонтальному рівні - через Європейську обсерваторію по кластерам і промисловим змінам (EOCIC). Європейська комісія надає статистичний аналіз і аналіз тенденцій кластерів (включаючи виробничо-збутові ланцюжки, стартапи та нарощування масштабів), рекомендації по кластерній політиці і навчанню, а також підтримку стратегічних міжрегіональних кластерних партнерств. Цей політичний підхід реалізується за допомогою конкретних ініціатив ЄС, запущених у рамках фінансових програм ЄС, в основному COSME (і його попередника CIP) і Horizon2020.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12758
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
33-34.pdf292,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.