Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМихайлюк, О.Л.-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, С.Г.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorГончаренко, Я.Е.-
dc.contributor.authorНазаренко, О.В.-
dc.contributor.authorКозловський, Р.С.-
dc.contributor.authorМартинова, Н.С.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.В.-
dc.contributor.authorГерасименко, В.Г.-
dc.contributor.authorДавиденко, І.В.-
dc.contributor.authorПавлоцький, В.Я.-
dc.contributor.authorНечєва, Н.В.-
dc.contributor.authorБедрадіна, Г.К.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorDavydenko, I.V.-
dc.contributor.authorMykhailyuk, O.L.-
dc.contributor.authorBedradina, A.K.-
dc.contributor.authorGerasimenko, V.G.-
dc.contributor.authorGoncharenko, Y.Y.-
dc.contributor.authorKozlovsky, R.S.-
dc.contributor.authorMartynova, N.S.-
dc.contributor.authorNazarenko, O.V.-
dc.contributor.authorNezdoiminov, S.G.-
dc.contributor.authorNecheva, N.V.-
dc.contributor.authorPavlotsky, V.Y.-
dc.contributor.authorShikina, O.V.-
dc.contributor.authorYaremenko, S.G.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.S.-
dc.contributor.authorYegupova, I.N.-
dc.contributor.authorRemigaylo, I.Y-
dc.date.accessioned2021-04-21T07:38:15Z-
dc.date.available2021-04-21T07:38:15Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifierУДК 338.482-
dc.identifier.citation«Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (16 листопада; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- 36 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12760-
dc.description.abstractУ збірнику висвітлюються питання світового досвіду процесу кластеризації у різних сферах туристичної діяльності: у медичному туризмі, гастрономічному туризмі, винному туризмі, івент туризмі, морському туризмі та інших. Надані пропозиції щодо розвитку процесу кластеризації туристичної діяльності України з використанням світового досвіду.en_US
dc.description.abstractThe collection covers issues of world experience of the clustering process in various areas of tourism: in medical tourism, gastronomic tourism, wine tourism, event tourism, maritime tourism and others. Proposals for the development of the process of clustering of tourism activities in Ukraine using world experience.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectкластеризаціяen_US
dc.subjectсвітовий досвідen_US
dc.subjectтуристична політика-
dc.subjectготельно-ресторанний бізнес-
dc.subjectclusters-
dc.subjectcluster policy-
dc.subjectworld experience of clustering-
dc.subjecttourism policy-
dc.subjecttourism-
dc.subjecthotel and restaurant business-
dc.titleСвітовий досвід кластеризації різних видів туризмуen_US
dc.title.alternativeWorld experience of clustering of different types of tourism-
dc.typeConferenceen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КС 2.pdf365,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.