Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону
Loading...
Files
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Одеський національний економічний університет
Abstract
У збірнику тез круглого столу розглядаються методи визначення потенціалу українських регіональних ринків організованого туризму, визначається методика інтегральної оцінки туристично-рекреаційних потенціалів регіонів України. Оціюється природно-ресурсний і культурно-історичний потенціали регіону для подальшого розвитку туристично-рекреаційної діяльності. Визначається місце регіону в означених потенціалах країни
The collection of abstracts of the round table considers methods for determining the potential of Ukrainian regional markets of organized tourism, determines the method of integrated assessment of tourist and recreational potentials of the regions of Ukraine. The natural-resource and cultural-historical potentials of the region for further development of tourist and recreational activity are estimated. The place of the region in the specified potentials of the country is defined
The collection of abstracts of the round table considers methods for determining the potential of Ukrainian regional markets of organized tourism, determines the method of integrated assessment of tourist and recreational potentials of the regions of Ukraine. The natural-resource and cultural-historical potentials of the region for further development of tourist and recreational activity are estimated. The place of the region in the specified potentials of the country is defined
Description
Keywords
туристична політика, туризм, готельно-ресторанний бізнес, природний потенціал, туристичний потенціал, культурно-історичний потенціал, лікувальні ресурси, екологічні ризики, tourism policy, tourism, hotel and restaurant business, natural potential, tourist potential, cultural and historical potential, medical resources, ecological risks
Citation
«Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- 36с.