Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГерасименко, В.Г.-
dc.contributor.authorДавиденко, І.В.-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorМихайлюк, О.Л.-
dc.contributor.authorНазаренко, О.В.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, С.Г.-
dc.contributor.authorПавлоцький, В.Я.-
dc.contributor.authorНечєва, Н.В.-
dc.contributor.authorГончаренко, Я.Є.-
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.contributor.authorБедрадіна, Г.К.-
dc.contributor.authorКозловський, Р.С.-
dc.contributor.authorМартинова, Н.С.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorDavydenko, I.V.-
dc.contributor.authorMykhailyuk, O.L.-
dc.contributor.authorBedradina, A.K.-
dc.contributor.authorGerasimenko, V.G.-
dc.contributor.authorGoncharenko, Y.Y.-
dc.contributor.authorKozlovsky, R.S.-
dc.contributor.authorMartynova, N.S.-
dc.contributor.authorNazarenko, O.V.-
dc.contributor.authorNezdoiminov, S.G.-
dc.contributor.authorNecheva, N.V.-
dc.contributor.authorPavlotsky, V.Y.-
dc.contributor.authorShikina, O.V.-
dc.contributor.authorYaremenko, S.G.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.S.-
dc.contributor.authorYegupova, I.N.-
dc.contributor.authorRemigaylo, I.Y.-
dc.date.accessioned2021-04-21T10:06:30Z-
dc.date.available2021-04-21T10:06:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citation«Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- 36с.en_US
dc.identifier.otherУДК 338.48:003.13(477.74)-
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12764-
dc.description.abstractУ збірнику тез круглого столу розглядаються методи визначення потенціалу українських регіональних ринків організованого туризму, визначається методика інтегральної оцінки туристично-рекреаційних потенціалів регіонів України. Оціюється природно-ресурсний і культурно-історичний потенціали регіону для подальшого розвитку туристично-рекреаційної діяльності. Визначається місце регіону в означених потенціалах країниen_US
dc.description.abstractThe collection of abstracts of the round table considers methods for determining the potential of Ukrainian regional markets of organized tourism, determines the method of integrated assessment of tourist and recreational potentials of the regions of Ukraine. The natural-resource and cultural-historical potentials of the region for further development of tourist and recreational activity are estimated. The place of the region in the specified potentials of the country is defined-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуристична політикаen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectприродний потенціалen_US
dc.subjectтуристичний потенціалen_US
dc.subjectкультурно-історичний потенціалen_US
dc.subjectлікувальні ресурсиen_US
dc.subjectекологічні ризикиen_US
dc.subjecttourism policyen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectnatural potentialen_US
dc.subjecttourist potentialen_US
dc.subjectcultural and historical potentialen_US
dc.subjectmedical resourcesen_US
dc.subjectecological risksen_US
dc.titleОцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіонуen_US
dc.title.alternativeОцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону Assessment of tourist and recreational potential of the regionen_US
dc.typeConferenceen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КС 3.pdf625,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.