Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12766
Назва: Процеси кластеризації винного туризму
Автори: Нездоймінов, С.Г.
Бібліографічний опис: Нездоймінов С.Г. Процеси кластеризації винного туризму / С.Г. Нездоймінов // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 16 листопада, 2020 р.); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- C. 9-10.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кластеризація
винний туризм
Короткий огляд (реферат): Виклики соціально-економічного розвитку регіонів, глобалізаційні процеси та конкуренція на ринку потребують пошуку власних ресурсів, заходів стимулювання підприємств туристичного та винноробного бізнесу щодо активізації внутрішніх резервів розвитку. Динаміка розвитку сектору туризму свідчить, що у 2018 року кількість туристів в Україні зросла більш ніж у півтора рази у порівнянні з 2016 роком. Суб’єктами туристичного бізнесу надано послуг понад 4 млн. 557 туристам. Згідно з рейтингом Всесвітнього економічного форуму, наша держава піднялася на 10 позицій в Індексі конкурентоспроможності у сфері подорожей і туризму, зайнявши у 2018 році 78 місце.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12766
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9-10.pdf151,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.