Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12767
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.date.accessioned2021-04-21T11:11:00Z-
dc.date.available2021-04-21T11:11:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШикіна О.В. Кластери у подієвому туризмі // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (16 листопада; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- С.11-12.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12767-
dc.description.abstractОдним зі способів вирішення питання сезонності є подієвий туризм, його інноваційність сприяє підвищенню попиту. З кожним роком інтерес до подієвих турів зростає, що зі свого боку сприяє необхідності модернізації інфраструктури, моніторингу туристичного попиту та чинників, які впливають на нього, підготовку спеціалістів сфери обслуговування для роботи зі споживачами під час проведення подій та залучення фінансових ресурсів для просування, реалізації і розвитку подієвих турів. Розвиток подієвого туризму в Україні сприятиме підвищенню економічного рівня країни, розвитку внутрішнього туризму та росту туристопотоків.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластериen_US
dc.subjectподієвий туризмen_US
dc.titleКластери у подієвому туризміen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11-12.pdf156,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.