Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12772
Title: | Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі |
Authors: | Єгупова, І.В. |
Citation: | Єгупова І.В. Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі / І.В. Єгупова// «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020. - С. 21-22. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | кластери гастрономічний туризм |
Abstract: | Туристичні кластери можуть об’єднувати як незначну, так і велику кількість підприємств туристичного та споріднених і допоміжних секторів економіки. Вони можуть формуватися як з великих, так і з малих фірм у найрізноманітніших поєднаннях і відносинах. Наприклад, кластери в Італії об’єднують переважно малі та середні підприємства, в Шотландії - ядро кластера формують потужні підприємства, інколи іноземного походження. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12772 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.