Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12772
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єгупова, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T11:23:31Z | - |
dc.date.available | 2021-04-21T11:23:31Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Єгупова І.В. Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі / І.В. Єгупова// «Сучасна парадигма кластерного розвитку індустрії туризму: наукові підходи і світовий досвід» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020. - С. 21-22. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12772 | - |
dc.description.abstract | Туристичні кластери можуть об’єднувати як незначну, так і велику кількість підприємств туристичного та споріднених і допоміжних секторів економіки. Вони можуть формуватися як з великих, так і з малих фірм у найрізноманітніших поєднаннях і відносинах. Наприклад, кластери в Італії об’єднують переважно малі та середні підприємства, в Шотландії - ядро кластера формують потужні підприємства, інколи іноземного походження. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | кластери | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.title | Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
21-22.pdf | 150,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.