Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12773
Title: | Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі |
Authors: | Герасименко, В.Г. |
Citation: | Герасименко В.Г. Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі Герасименко, В.Г. Моделі кластерних утворень у гастрономічному туризмі / В.Г. Герасименко // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 . - 23-24 с. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | кластери гастрономічний туризм |
Abstract: | Туристичні кластери можуть об’єднувати як незначну, так і велику кількість підприємств туристичного та споріднених і допоміжних секторів економіки. Вони можуть формуватися як з великих, так і з малих фірм у найрізноманітніших поєднаннях і відносинах. Наприклад, кластери в Італії об’єднують переважно малі та середні підприємства, в Шотландії - ядро кластера формують потужні підприємства, інколи іноземного походження |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12773 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.