Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774
Назва: Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України
Автори: Давиденко, І.В.
Бібліографічний опис: Давиденко І.В. Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кластеризація
гастрономічний туризм
Короткий огляд (реферат): Кожного року в Україні проводиться велика кількість гастрономічних фестивалів. За даними Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму України у 2019 році було проведено 72 гастрономічних фестивалі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-26.pdf150,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.