Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774
Назва: | Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України |
Автори: | Давиденко, І.В. |
Бібліографічний опис: | Давиденко І.В. Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | кластеризація гастрономічний туризм |
Короткий огляд (реферат): | Кожного року в Україні проводиться велика кількість гастрономічних фестивалів. За даними Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму України у 2019 році було проведено 72 гастрономічних фестивалі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25-26.pdf | 150,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.