Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давиденко, І.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T11:28:14Z | - |
dc.date.available | 2021-04-21T11:28:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Давиденко І.В. Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774 | - |
dc.description.abstract | Кожного року в Україні проводиться велика кількість гастрономічних фестивалів. За даними Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму України у 2019 році було проведено 72 гастрономічних фестивалі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | кластеризація | en_US |
dc.subject | гастрономічний туризм | en_US |
dc.title | Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі України | en_US |
dc.type | Dissertation | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
25-26.pdf | 150,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.