Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавиденко, І.В.-
dc.date.accessioned2021-04-21T11:28:14Z-
dc.date.available2021-04-21T11:28:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДавиденко І.В. Процеси кластеризації в гастрономічному туризмі Україниen_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12774-
dc.description.abstractКожного року в Україні проводиться велика кількість гастрономічних фестивалів. За даними Асоціації сприяння розвитку гастрономічного та винного туризму України у 2019 році було проведено 72 гастрономічних фестивалі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластеризаціяen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.titleПроцеси кластеризації в гастрономічному туризмі Україниen_US
dc.typeDissertationen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-26.pdf150,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.