Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12775
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлоцький, В.Я.-
dc.date.accessioned2021-04-21T11:30:44Z-
dc.date.available2021-04-21T11:30:44Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПавлоцький В.Я. Кластеризація бізнесу громадського харчування у США // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (11 вересня; 2020 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (16 листопада; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 .- С. 27-28.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12775-
dc.description.abstractПротягом післявоєнного періоду США проводить політику масованих інвестицій в науку, освіту, високотехнологічні галузі та інноваційний потенціал своєї країни, при цьому особлива увага приділяється людському капіталу та інтелектуальній власності. За ці роки були створені різні механізми регулювання і підтримки економічного та інноваційного розвитку США. Одним з таких механізмів є кластерна система виробництва.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластеризаціяen_US
dc.subjectгромадське харчуванняen_US
dc.titleКластеризація бізнесу громадського харчування у СШАen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
27-28.pdf152,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.