Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776
Title: Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США
Authors: Нечєва, Н.В.
Citation: Нечєва Н.В. Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США / Н.В. Нечєва // Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.; ); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 - С. 29-30.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: кластеризація
ресторан
швидке харчування
Abstract: За останні три десятиліття роздрібні продажі фаст-фуду в США зросли з 16,1 млрд. дол. США у 1975 р. до 153,1 млрд. дол. США у 2004 р.. Кількість ресторанів швидкого харчування у країні перевищує 280 тисяч. Індустрія швидкого харчування сильно поширюється на дітей та підлітків, які складають значну частину споживчої бази галузі.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29-31.pdf158,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.