Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нечєва, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-21T11:33:40Z | - |
dc.date.available | 2021-04-21T11:33:40Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Нечєва Н.В. Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США / Н.В. Нечєва // Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.; ); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 - С. 29-30. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776 | - |
dc.description.abstract | За останні три десятиліття роздрібні продажі фаст-фуду в США зросли з 16,1 млрд. дол. США у 1975 р. до 153,1 млрд. дол. США у 2004 р.. Кількість ресторанів швидкого харчування у країні перевищує 280 тисяч. Індустрія швидкого харчування сильно поширюється на дітей та підлітків, які складають значну частину споживчої бази галузі. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | кластеризація | en_US |
dc.subject | ресторан | en_US |
dc.subject | швидке харчування | en_US |
dc.title | Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29-31.pdf | 158,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.