Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНечєва, Н.В.-
dc.date.accessioned2021-04-21T11:33:40Z-
dc.date.available2021-04-21T11:33:40Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНечєва Н.В. Кластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл США / Н.В. Нечєва // Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.; ); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 - С. 29-30.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12776-
dc.description.abstractЗа останні три десятиліття роздрібні продажі фаст-фуду в США зросли з 16,1 млрд. дол. США у 1975 р. до 153,1 млрд. дол. США у 2004 р.. Кількість ресторанів швидкого харчування у країні перевищує 280 тисяч. Індустрія швидкого харчування сильно поширюється на дітей та підлітків, які складають значну частину споживчої бази галузі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластеризаціяen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectшвидке харчуванняen_US
dc.titleКластеризація ресторанів швидкого харчування навколо шкіл СШАen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29-31.pdf158,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.