Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12777
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБедрадіна, Г.К.-
dc.date.accessioned2021-04-21T11:36:19Z-
dc.date.available2021-04-21T11:36:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБедрадіна Г.К. Кластер «Їжа. Сервіс» у Каталоінії (Foodservice Cluster Каталонії) / Г.К. Бедрадіна // Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (Одеса, 18 січня, 2021 р.); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021. - 32-33 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12777-
dc.description.abstractКаталонія має 25-річний досвід розробки кластерів у рамках програми Catalonia Clusters. На даний час 28 каталонських кластерів програми об'єднують 2200 компаній з обігом 74 млрд. євро і більше 300 тисяч робітників.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкластерen_US
dc.subjectКаталоініяen_US
dc.subjectЇжа. Сервісen_US
dc.subjectFoodserviceen_US
dc.subjectClusteren_US
dc.titleКластер «Їжа. Сервіс» у Каталоінії (Foodservice Cluster Каталонії)en_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32-33.pdf154,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.