Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12781
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.date.accessioned2021-04-22T07:43:01Z-
dc.date.available2021-04-22T07:43:01Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationГаласюк С.С. Аналіз потенціалу готельного господарства Одеської області // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 7-8.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12781-
dc.description.abstractГотельна індустрія є найважливішим компонентом сфери туристичних послуг. Саме від розвитку засобів розміщення, розташованих на території конкретної дестинації, залежить спроможність певного регіону приймати та обслуговувати іноземні та внутрішні туристичні потоки. Потужність та спеціалізація підприємств готельного господарства, їх здатність продукувати високоякісні послуги за сприятливими цінами, відповідність матеріально-технічної бази готелів та умов обслуговування клієнтів вимогам професійних стандартів є основою для успішного функціонування регіонального готельного комплексу в конкурентному середовищі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectготельна індустріяen_US
dc.subjectтуристичні послугиen_US
dc.titleАналіз потенціалу готельного господарства Одеської областіen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7-8.pdf290 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.