Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12787
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ярьоменко, С.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-23T08:54:50Z | - |
dc.date.available | 2021-04-23T08:54:50Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ярьоменко С.Г. Методи оцінювання окремих елементів туристично-рекреаційного потенціалу регіону // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 17-18. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12787 | - |
dc.description.abstract | Першочерговим завданням забезпечення сталого розвитку сфери туристичних послуг є оцінка її ресурсного потенціалу. Оцінка туристичних ресурсів є важливою передумовою планування туристичної галузі в національному і регіональному масштабах, оптимізації просторової та господарської організації територіальних туристично-рекреаційних комплексів. Без даних об’єктивної оцінки виникають складності із залученням інвесторів у розвиток туризму. У сучасних ринкових умовах комплексна оцінка туристичних ресурсів створює підґрунтя для реалізації рентного механізму їх використання, застосування ресурсів за принципом платності природокористування. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | туристично-рекреаційний потенціал | en_US |
dc.subject | оцінювання | en_US |
dc.title | Методи оцінювання окремих елементів туристично-рекреаційного потенціалу регіону | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.