Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12787
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯрьоменко, С.Г.-
dc.date.accessioned2021-04-23T08:54:50Z-
dc.date.available2021-04-23T08:54:50Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЯрьоменко С.Г. Методи оцінювання окремих елементів туристично-рекреаційного потенціалу регіону // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 17-18.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12787-
dc.description.abstractПершочерговим завданням забезпечення сталого розвитку сфери туристичних послуг є оцінка її ресурсного потенціалу. Оцінка туристичних ресурсів є важливою передумовою планування туристичної галузі в національному і регіональному масштабах, оптимізації просторової та господарської організації територіальних туристично-рекреаційних комплексів. Без даних об’єктивної оцінки виникають складності із залученням інвесторів у розвиток туризму. У сучасних ринкових умовах комплексна оцінка туристичних ресурсів створює підґрунтя для реалізації рентного механізму їх використання, застосування ресурсів за принципом платності природокористування.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуристично-рекреаційний потенціалen_US
dc.subjectоцінюванняen_US
dc.titleМетоди оцінювання окремих елементів туристично-рекреаційного потенціалу регіонуen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17-18.pdf289,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.