Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12791
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.date.accessioned2021-04-23T11:16:05Z-
dc.date.available2021-04-23T11:16:05Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЄгупова І.М. Ресторанне господарство Одеського регіону / І.М. Єгупова // «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (16 листопада; 2020 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2020 . - С. 25-26.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12791-
dc.description.abstractВ Україні впродовж останніх років стрімке зростання курсу долара спричинило негативні тенденції в розвитку ресторанного господарства: 1. Закриття закладів харчування через банкрутство. Наприкінці 2014 р. залишилося 15,2 тис. закладів ресторанного господарства, що на 30% менше, ніж у 2013 р. Вихід з ринку послуг харчування здійснюють не тільки незалежні підприємства, але й окремі заклади мереж («Швидко», «Solo Pizza», «Челентано», «Buddha-bar») та навіть уся мережа «Дабл Кава».en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectОдеський регіонen_US
dc.titleРесторанне господарство Одеського регіонуen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-26.pdf290,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.