Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792
Title: | Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму |
Authors: | Бедрадіна, Г.К. |
Citation: | Бедрадіна Г. К. Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021. – С. 27-28. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Одеський національний економічний університет |
Keywords: | ринковий потенціал організований туризм ефективність використання |
Abstract: | Під фактичною ємністю регіонального туристичного ринку ми розуміємо сукупні витрати всіх туристів (у тому числі іноземних громадян) з придбання туристичних продуктів, фактично здійснені протягом року в певному регіоні. Оскільки витрати споживачів з придбання турів на ринку трансформуються в доходи туристичних підприємств, реальну ємність ринку організованого туризму можна визначити і як вартість реалізованих турів усіма продавцями ринку. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.