Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792
Title: Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму
Authors: Бедрадіна, Г.К.
Citation: Бедрадіна Г. К. Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021. – С. 27-28.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ринковий потенціал
організований туризм
ефективність використання
Abstract: Під фактичною ємністю регіонального туристичного ринку ми розуміємо сукупні витрати всіх туристів (у тому числі іноземних громадян) з придбання туристичних продуктів, фактично здійснені протягом року в певному регіоні. Оскільки витрати споживачів з придбання турів на ринку трансформуються в доходи туристичних підприємств, реальну ємність ринку організованого туризму можна визначити і як вартість реалізованих турів усіма продавцями ринку.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27-28.pdf306,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.