Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бедрадіна, Г.К. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-23T11:19:58Z | - |
dc.date.available | 2021-04-23T11:19:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бедрадіна Г. К. Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму // «Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу регіону» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Світовий досвід кластеризації різних видів туризму» тези круглого столу (18 січня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021. – С. 27-28. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12792 | - |
dc.description.abstract | Під фактичною ємністю регіонального туристичного ринку ми розуміємо сукупні витрати всіх туристів (у тому числі іноземних громадян) з придбання туристичних продуктів, фактично здійснені протягом року в певному регіоні. Оскільки витрати споживачів з придбання турів на ринку трансформуються в доходи туристичних підприємств, реальну ємність ринку організованого туризму можна визначити і як вартість реалізованих турів усіма продавцями ринку. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | ринковий потенціал | en_US |
dc.subject | організований туризм | en_US |
dc.subject | ефективність використання | en_US |
dc.title | Кількісні параметри та ефективність використання ринкового потенціалу організованого туризму | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
27-28.pdf | 306,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.