Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12803
Назва: Існуючі і перспективні кластери туристичної сфери країни
Автори: Михайлюк, О.Л.
Бібліографічний опис: Михайлюк О.Л. Існуючі і перспективні кластери туристичної сфери країни // Михайлюк О.Л. Існуючі і перспективні кластери туристичної сфери країни. - С. 13-14.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: кластери
туристична сфера
туризм
Короткий огляд (реферат): Кластерну модель організації туризму активно впроваджують такі європейські країни, як Італія, Франція, Норвегія, Греція, Бельгія та інші. Кластерний підхід перетворився в останні роки у ключовий інструмент туристичної політики провідних європейських держав. Однак його практичне застосування для формування ефективного підприємницького середовища, створення туристичної інфраструктури, підвищення конкурентоспроможності туристичних дестинацій ще недостатньо вивчені та оцінені в Україні. Аналіз показує, що кластеризація туристичного бізнесу, як перспективного напряму розвитку економіки України, відбувається повільними темпами, хоча спостерігається позитивна динаміка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12803
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13-14.pdf287,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.