Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12804
Назва: Імплементaція досвіду країн ЄС для розвитку екологічного туризму в Україні
Автори: Шикіна, О.В.
Бібліографічний опис: Шикіна О.В. Імплементaція досвіду країн ЄС для розвитку екологічного туризму в Україні // Шикіна О.В. Імплементaція досвіду країн ЄС для розвитку екологічного туризму в Україні. - С. 15-16.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: досвід країн ЄС
екологічного туризм
Короткий огляд (реферат): На даний час у світі переважає теорія стійкого розвитку, яка відноситься і до туризму. Стійкий туризм – це такий туризм, який задовольняє усі існуючі потреби людей у подорожах, але при цьому розвивaється таким чином, щоб забезпечити відповідними можливостями прийдешні покоління. Стійкий туризм включає ресурсозбереження, як дбайливе ставлення до біорізномаїття, збереження усього навколишнього середовища, враховує культурні та соціальні відносини, що склалися у межах сучасної економічної моделі та економічного розвитку. У концепції стійкого розвитку ці три складові є передумовою будь-якого діяння/концепту та є рівноцінні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12804
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15-16.pdf337,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.