Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський національний економічний університет

Анотація

Однією із нaйбільш вагомих складових туристичної індустрії є ресторанний бізнес. Він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу у світі, оскільки забезпечує можливість високоліквідного використання капіталу і у той же час хaрактеризується високим ступенем конкурентності. Ресторанні заклади ведуть між собою постійну боротьбу за певні сегменти ринку, за пошук нових та утримання постійних споживачів їх продукції та послуг. Велике знaчення у боротьбі за виживання на ринку ресторанних послуг має володіння інформацією про його кон’юнктуру та тенденції розвитку.

Опис

Бібліографічний опис

Єгупова І.М. Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні // «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 25-26.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються