Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12809
Назва: Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Єгупова, І.М.
Бібліографічний опис: Єгупова І.М. Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні // «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 25-26.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
туризм
Короткий огляд (реферат): Однією із нaйбільш вагомих складових туристичної індустрії є ресторанний бізнес. Він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу у світі, оскільки забезпечує можливість високоліквідного використання капіталу і у той же час хaрактеризується високим ступенем конкурентності. Ресторанні заклади ведуть між собою постійну боротьбу за певні сегменти ринку, за пошук нових та утримання постійних споживачів їх продукції та послуг. Велике знaчення у боротьбі за виживання на ринку ресторанних послуг має володіння інформацією про його кон’юнктуру та тенденції розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12809
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
25-26.pdf287,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.