Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12809
Title: Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Єгупова, І.М.
Citation: Єгупова І.М. Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в Україні // «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса) Збірник тез круглого столу / «Державне регулювання сфери туризму України в контексті процесів євроінтеграції» тези круглого столу (5 березня; 2021 р.; Одеса); відп. за вип. О.Л. Михайлюк ; Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу. – Одеса, ОНЕУ, 2021 .- С. 25-26.
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: ресторанний бізнес
туризм
Abstract: Однією із нaйбільш вагомих складових туристичної індустрії є ресторанний бізнес. Він є одним із найбільш розповсюджених видів малого бізнесу у світі, оскільки забезпечує можливість високоліквідного використання капіталу і у той же час хaрактеризується високим ступенем конкурентності. Ресторанні заклади ведуть між собою постійну боротьбу за певні сегменти ринку, за пошук нових та утримання постійних споживачів їх продукції та послуг. Велике знaчення у боротьбі за виживання на ринку ресторанних послуг має володіння інформацією про його кон’юнктуру та тенденції розвитку.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12809
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25-26.pdf287,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.