Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815
Назва: Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Інші назви: Development of sustainable tourism: challenges and opportunities for tourism and hotel and restaurant business
Автори: Давиденко, І.В.
Галасюк, С.С.
Нездоймінов, С.Г.
Шикіна, О.В.
Лебедєв, І.В.
Михайлюк, О.Л.
Герасименко, В.Г.
Ярьоменко, С.Г.
Бедрадіна, Г.К.
Davydenko, I.
Galasyuk, S.
Nezdoyminov, S.
Shykina, O.
Lebedev, I.
Mykhailyuk, O.
Gerasymenko, V.
Iaromenko, S.
Bedradina, A.
Бібліографічний опис: Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : матеріали круглого столу (м. Одеса, 19 квітня 2021 р.) / Одеський національний економічний університет. – Одеса: ОНЕУ, 2021. – 146 с.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: туристичний та готельно-ресторанний бізнес
маркетинг і менеджмент в туризмі
регіональний розвиток туризму
інновації в готельному та ресторанного бізнесі
сталий розвиток туризму
tourism and hotel and restaurant business
marketing and management in tourism
regional tourism development
innovations in the hotel and restaurant business
sustainable development of tourism
Короткий огляд (реферат): Збірник містить матеріали секцій круглого столу: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Міжнародний туризм: сучасні реалії, проблеми та перспективи розвитку в окремих країнах світу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, співробітників органів виконавчої влади у сфері туризму, а також здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».
The collection contains materials of sections of the round table: «Modern trends in tourism and hotel and restaurant business», «Organizational and economic aspects of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel and restaurant business», «International tourism: modern realities, problems and prospects of development in some countries of the world», «Management of tourism and hotel and restaurant business», «The use of modern marketing tools in the tourism and hotel and restaurant business», «Recreational and environmental aspects of tourism and hotel and restaurant business», «Introduction of innovative technologies in modern tourism and hotel and restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, employees of executive bodies in the field of tourism, as well as higher education students majoring in «Tourism» and «Hotel and Restaurant Business».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.