Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавиденко, І.В.-
dc.contributor.authorГаласюк, С.С.-
dc.contributor.authorНездоймінов, С.Г.-
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorЛебедєв, І.В.-
dc.contributor.authorМихайлюк, О.Л.-
dc.contributor.authorГерасименко, В.Г.-
dc.contributor.authorЯрьоменко, С.Г.-
dc.contributor.authorБедрадіна, Г.К.-
dc.contributor.authorDavydenko, I.-
dc.contributor.authorGalasyuk, S.-
dc.contributor.authorNezdoyminov, S.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorLebedev, I.-
dc.contributor.authorMykhailyuk, O.-
dc.contributor.authorGerasymenko, V.-
dc.contributor.authorIaromenko, S.-
dc.contributor.authorBedradina, A.-
dc.date.accessioned2021-04-29T10:21:49Z-
dc.date.available2021-04-29T10:21:49Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationРозвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : матеріали круглого столу (м. Одеса, 19 квітня 2021 р.) / Одеський національний економічний університет. – Одеса: ОНЕУ, 2021. – 146 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12815-
dc.description.abstractЗбірник містить матеріали секцій круглого столу: «Сучасні тенденції розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Організаційно-економічні аспекти функціонування підприємств сфери туризму та гостинності», «Регіональні проблеми розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Міжнародний туризм: сучасні реалії, проблеми та перспективи розвитку в окремих країнах світу», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесі», «Рекреаційний та екологічний аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу», «Впровадження інноваційних технологій у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі». Видання призначене для науковців, практиків, викладачів, співробітників органів виконавчої влади у сфері туризму, а також здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».en_US
dc.description.abstractThe collection contains materials of sections of the round table: «Modern trends in tourism and hotel and restaurant business», «Organizational and economic aspects of tourism and hospitality enterprises», «Regional problems of tourism and hotel and restaurant business», «International tourism: modern realities, problems and prospects of development in some countries of the world», «Management of tourism and hotel and restaurant business», «The use of modern marketing tools in the tourism and hotel and restaurant business», «Recreational and environmental aspects of tourism and hotel and restaurant business», «Introduction of innovative technologies in modern tourism and hotel and restaurant business». The publication is intended for scientists, practitioners, teachers, employees of executive bodies in the field of tourism, as well as higher education students majoring in «Tourism» and «Hotel and Restaurant Business».-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectтуристичний та готельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectмаркетинг і менеджмент в туризміen_US
dc.subjectрегіональний розвиток туризмуen_US
dc.subjectінновації в готельному та ресторанного бізнесіen_US
dc.subjectсталий розвиток туризмуen_US
dc.subjecttourism and hotel and restaurant businessen_US
dc.subjectmarketing and management in tourismen_US
dc.subjectregional tourism developmenten_US
dc.subjectinnovations in the hotel and restaurant businessen_US
dc.subjectsustainable development of tourismen_US
dc.titleРозвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeDevelopment of sustainable tourism: challenges and opportunities for tourism and hotel and restaurant businessen_US
dc.typeConferenceen_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.