Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Назва: Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування
Інші назви: Statistical estimation of the food consumption
Автори: Тарасова, К.І.
Tarasova, K.
Бібліографічний опис: Кудін П. М. Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування / П. М. Кудін, К. І. Тарасова // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса : ОНЕУ, 2020. – Вип. 6. – Ч. ІІ. – С. 37–43.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: споживання
споживання продуктів харчування
норми споживання
динаміка
споживчий кошик
consumption
food consumption
consumption norms
dynamics
consumer basket
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто динаміку споживання продуктів харчування за останні десять років, виявлені тенденції та зміни. Проведені міжнародні співставлення обсягів споживання основних видів продуктів. Проаналізовані мінімальні та раціональні норми споживання. Здійснена оцінка складу споживчого кошика.
The article considers the dynamics of food consumption over the past ten years, identifies trends and changes. International comparisons of the volumes of consumption of the main types of products are carried out. The minimum and rational norms of consumption are analyzed. The composition of the consumer basket is evaluated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Розташовується у зібраннях:2020. Випуск 6.
Кафедра маркетингу та міжнародної логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування.pdf669,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.