Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Title: Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування
Other Titles: Statistical estimation of the food consumption
Authors: Тарасова, К.І.
Tarasova, K.
Citation: Кудін П. М. Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування / П. М. Кудін, К. І. Тарасова // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса : ОНЕУ, 2020. – Вип. 6. – Ч. ІІ. – С. 37–43.
Issue Date: 2020
Keywords: споживання
споживання продуктів харчування
норми споживання
динаміка
споживчий кошик
consumption
food consumption
consumption norms
dynamics
consumer basket
Abstract: У статті розглянуто динаміку споживання продуктів харчування за останні десять років, виявлені тенденції та зміни. Проведені міжнародні співставлення обсягів споживання основних видів продуктів. Проаналізовані мінімальні та раціональні норми споживання. Здійснена оцінка складу споживчого кошика.
The article considers the dynamics of food consumption over the past ten years, identifies trends and changes. International comparisons of the volumes of consumption of the main types of products are carried out. The minimum and rational norms of consumption are analyzed. The composition of the consumer basket is evaluated.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Appears in Collections:2020. Випуск 6.
Кафедра маркетингу та міжнародної логістики



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.