Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тарасова, К.І. | - |
dc.contributor.author | Tarasova, K. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-13T06:38:42Z | - |
dc.date.available | 2021-07-13T06:38:42Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кудін П. М. Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування / П. М. Кудін, К. І. Тарасова // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса : ОНЕУ, 2020. – Вип. 6. – Ч. ІІ. – С. 37–43. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13124 | - |
dc.description.abstract | У статті розглянуто динаміку споживання продуктів харчування за останні десять років, виявлені тенденції та зміни. Проведені міжнародні співставлення обсягів споживання основних видів продуктів. Проаналізовані мінімальні та раціональні норми споживання. Здійснена оцінка складу споживчого кошика. | en_US |
dc.description.abstract | The article considers the dynamics of food consumption over the past ten years, identifies trends and changes. International comparisons of the volumes of consumption of the main types of products are carried out. The minimum and rational norms of consumption are analyzed. The composition of the consumer basket is evaluated. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | споживання | en_US |
dc.subject | споживання продуктів харчування | en_US |
dc.subject | норми споживання | en_US |
dc.subject | динаміка | en_US |
dc.subject | споживчий кошик | en_US |
dc.subject | consumption | en_US |
dc.subject | food consumption | en_US |
dc.subject | consumption norms | en_US |
dc.subject | dynamics | en_US |
dc.subject | consumer basket | en_US |
dc.title | Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування | en_US |
dc.title.alternative | Statistical estimation of the food consumption | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | 2020. Випуск 6. Кафедра маркетингу та міжнародної логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Статистичне оцінювання споживання продуктів харчування.pdf | 669,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.