Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13131
Назва: Досвід проведення вибіркового обстеження студентами спеціальності «Економіка» з актуальних проблем університету
Інші назви: The experience of conducting a sample survey of students majoring in "Economics" on topical issues of the university
Автори: Вітковська, К.В.
Vitkovskaya, E.
Бібліографічний опис: Штельмашук М. С. Досвід проведення вибіркового обстеження студентами спеціальності «Економіка» з актуальних проблем університету / М. С. Штельмашук, К. В. Вітковська // Статистика – інструмент соціально-економічних досліджень: збірник наукових студентських праць. – Одеса : ОНЕУ, 2020. – Вип. 6. – Ч. ІІ. – С. 159–165.
Дата публікації: 2020
Ключові слова: опитування
студенти
здорове харчування
робота і навчання
survey
students
healthy eating
work and study
Короткий огляд (реферат): У статті репрезентовано результати дослідження, проведеного серед студентів факультету економіки та управління підприємництвом Одеського національного економічного університету. Розглянуто статево-вікову структуру студентів, проаналізовано їх стиль життя за типом харчування, висвітлено проблеми соціального невизнання та невпевненості у майбутньому. Порушено питання про сумісництво роботи з навчанням.
The article presents the results of a study conducted among students of the Faculty of Economics and Entrepreneurship Management of Odessa National Economic University. The sex and age structure of students is considered, their lifestyle by type of food is analyzed, the problems of social non – recognition and uncertainty in the future are covered. The issue of combining work with education was raised.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13131
Розташовується у зібраннях:Кафедра статистики та математичних методів в економіці

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Досвід проведення вибіркового обстеження студентами.pdf762,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.