Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13239
Назва: Економічний розвиток в суб’єктах публічного управління: проблеми та перспективи для України
Інші назви: Economic development in public administration: problems and prospects for Ukraine
Автори: Макуха, С.М.
Makuha, S.
Бібліографічний опис: Макуха С. М. Економічний розвиток в суб’єктах публічного управління: проблеми та перспективи для України / С. М. Макуха // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 71 - 73.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: економічний розвиток
публічне управління
economical development
public administration
Короткий огляд (реферат): За роки незалежності в Україні триває пошук найбільш дієвих та ефективних шляхів розвитку економіки і громадського суспільства. Майже тридцятирічний досвід розвитку власної політичної та економічної системи свідчить про те, що у нас є певні позитивні нап рацювання, які дозволили вбудувати вітчизняну економіку у світову систему господарювання. Але дійсність засвідчує, що на шляху розвитку в Україні ще багато проблем та невирішених питань, які заважають країні бути розвиненим учасником світового ринку та заб езпечити достойний рівень життя більшості населення країни. Тому актуальним питанням для країни стає модернізація та розвиток інститутів, механізмів і моделей публічного управління. Саме з цією метою і розпочата в Україні реформа органів публічного управління та адміністрування і здійснюється пошук, розробка та впровадження найбільш дієвих форм, методів та прийомів забезпечення їх економічного розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13239
Інші ідентифікатори: JEL сlassification: O100; Н700; Р000
УДК 330.341.2
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальної економічної теорії і економічної політики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗВИТОК В СУБ’ЄКТАХ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ.pdf329,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.