Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13419
Назва: Особливості інноваційної діяльності в ресторанному бізнесі в період світової кризи
Інші назви: Features of innovation in the restaurant business during the global crisis
Автори: Бедрадіна, Г.К.
Bedradina, G.
Бібліографічний опис: Бедрадіна Г. К. Особливості інноваційної діяльності в ресторанному бізнесі в період світової кризи / Г. К. Бедрадіна // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 337–338.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий дім «Гельветика»
Ключові слова: ресторанний бізнес
світова криза
restaurant business
world crisis
Короткий огляд (реферат): З початку ХХІ століття інноваційні процеси в усіх сферах господарювання набирають обертів, що пов’язано з постійними удосконаленнями в науці та техніці. Інноваційна стратегія стає головним вектором розвитку підприємств в Україні. Єдиним процесом, який поє днує науку, техніку, економіку, бізнес і управління, є процес розробки і впровадження інновацій. Це процес перетворення наукового знання у фізичну реальність, що змінює суспільство [1]. На початку 2020 року світ зіткнувся з небувалими викликами, пов’язаними з пандемією COVID-19, які вплинули абсолютно на всі сфери діяльності людства. Особливо страждає від наслідків пандемії сфера туризму та гостинності. У таких реаліях сьогодення підприємства туризму та гостинності звертаються до пошуку інноваційних рішень для виведення бізнесу на новий рівень господарювання.
Since the beginning of the XXI century, innovative processes in all areas of management are gaining revolutions, which is associated with constant improvements in science and technology. Innovation strategy becomes the main vector of enterprise development in Ukraine. The only process that unites science, technology, economics, business and management, is the process of developing and implementing innovations. This is a process transformation of scientific knowledge into a physical reality that changes society [1]. Early In 2020, the world faced unprecedented challenges related to the COVID-19 pandemic, which affected absolutely all spheres of human activity. Particularly affected by the effects of the pandemic sphere of tourism and hospitality. In such realities of the present enterprise of tourism and hospitality turn to finding innovative solutions to bring business to a new level management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13419
Інші ідентифікатори: JEL classification: Z320
УДК 338.46 : 658.52
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ОСОБЛИВОСТІ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ.pdf352,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.