Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421
Назва: | Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарства |
Інші назви: | Specifics of inventory management in restaurants |
Автори: | Єгупова, І.М. Єгупов, Ю.А. Yegupova, I. Yegupov, Y. |
Бібліографічний опис: | Єгупова І. В. Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарства / І. В. Єгупова, Ю. А. Єгупов // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 341 - 342. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Видавничий дім «Гельветика» |
Ключові слова: | управління запасами ресторанне господарство inventory management restaurant business |
Короткий огляд (реферат): | Управління запасами в закладах ресторанного господарства має низку особливостей, які
випливають із специфіки виробництва та реалізації продукції цих підприємств. Крім того,
особливості запасів ресторанного господарства полягають у тому, що вони пов’язані я к з
процесом виробництва, так і з процесом обігу. Inventory management in restaurants has a number of features that follow from the specifics of production and sales of these enterprises. In addition, The peculiarities of restaurant stocks are that they are related to production process and the circulation process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421 |
Інші ідентифікатори: | JEL сlassification: Z310 УДК 658.78:338.48 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ В ЗАКЛАДАХ.pdf | 311 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.