Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421
Title: Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарства
Other Titles: Specifics of inventory management in restaurants
Authors: Єгупова, І.М.
Єгупов, Ю.А.
Yegupova, I.
Yegupov, Y.
Citation: Єгупова І. В. Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарства / І. В. Єгупова, Ю. А. Єгупов // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 341 - 342.
Issue Date: 2021
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Keywords: управління запасами
ресторанне господарство
inventory management
restaurant business
Abstract: Управління запасами в закладах ресторанного господарства має низку особливостей, які випливають із специфіки виробництва та реалізації продукції цих підприємств. Крім того, особливості запасів ресторанного господарства полягають у тому, що вони пов’язані я к з процесом виробництва, так і з процесом обігу.
Inventory management in restaurants has a number of features that follow from the specifics of production and sales of these enterprises. In addition, The peculiarities of restaurant stocks are that they are related to production process and the circulation process.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421
Other Identifiers: JEL сlassification: Z310
УДК 658.78:338.48
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ В ЗАКЛАДАХ.pdf311 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.