Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупова, І.М.-
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorYegupova, I.-
dc.contributor.authorYegupov, Y.-
dc.date.accessioned2021-10-19T11:21:43Z-
dc.date.available2021-10-19T11:21:43Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifierJEL сlassification: Z310-
dc.identifierУДК 658.78:338.48-
dc.identifier.citationЄгупова І. В. Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарства / І. В. Єгупова, Ю. А. Єгупов // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 341 - 342.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13421-
dc.description.abstractУправління запасами в закладах ресторанного господарства має низку особливостей, які випливають із специфіки виробництва та реалізації продукції цих підприємств. Крім того, особливості запасів ресторанного господарства полягають у тому, що вони пов’язані я к з процесом виробництва, так і з процесом обігу.en_US
dc.description.abstractInventory management in restaurants has a number of features that follow from the specifics of production and sales of these enterprises. In addition, The peculiarities of restaurant stocks are that they are related to production process and the circulation process.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherВидавничий дім «Гельветика»en_US
dc.subjectуправління запасамиen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectinventory managementen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.titleСпецифіка управління запасами в закладах ресторанного господарстваen_US
dc.title.alternativeSpecifics of inventory management in restaurantsen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
СПЕЦИФІКА УПРАВЛІННЯ ЗАПАСАМИ В ЗАКЛАДАХ.pdf311 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.