Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13425
Title: | Впровадження agile-методів у сфері туризму та horeca |
Other Titles: | Introduction of agile-methods in the field of tourism and horeca |
Authors: | Назаренко, О.В. Nazarenko, O. |
Citation: | Назаренко О. В. Впровадження agile-методів у сфері туризму та horeca / О. В. Назаренко // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 348 - 350. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Видавничий дім «Гельветика» |
Keywords: | agile-метод туризм horeca agile method tourism |
Abstract: | Agile-підхід як метод управління проєктами з’явився ще на початку XXI сторіччя. Перші
правила цього методу, які назвали Agile-маніфестом (англ. Agile Manifesto), включали нові
принципи роботи та гнучку методологію, він був написаний програмістами для розробки.
У 2012 році члени конференції SprintZero в Сан-Франциско адаптували його під маркетинг. The Agile approach as a method of project management appeared at the beginning of the XXI century. The first The rules of this method, called the Agile Manifesto, included new principles of operation and flexible methodology, it was written by programmers for development. In 2012, members of the SprintZero conference in San Francisco adapted it for marketing. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13425 |
Other Identifiers: | JEL сlassification: L830; M300 УДК 338.48:330.341.1 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ВПРОВАДЖЕННЯ AGILE-МЕТОДІВ У СФЕРІ ТУРИЗМУ ТА HORECA.pdf | 335,79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.