Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13425
Title: Впровадження agile-методів у сфері туризму та horeca
Other Titles: Introduction of agile-methods in the field of tourism and horeca
Authors: Назаренко, О.В.
Nazarenko, O.
Citation: Назаренко О. В. Впровадження agile-методів у сфері туризму та horeca / О. В. Назаренко // Наукові проблеми господарювання на макро-, мезо- та мікроекономічному рівнях : зб. матеріалів ХIХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 100-річчю Одеського національного економічного університету, 17-18 травня 2021 р. / М-во освіти і науки України, Ін-т модернізації змісту освіти, ОНЕУ. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2021. – С. 348 - 350.
Issue Date: 2021
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Keywords: agile-метод
туризм
horeca
agile method
tourism
Abstract: Agile-підхід як метод управління проєктами з’явився ще на початку XXI сторіччя. Перші правила цього методу, які назвали Agile-маніфестом (англ. Agile Manifesto), включали нові принципи роботи та гнучку методологію, він був написаний програмістами для розробки. У 2012 році члени конференції SprintZero в Сан-Франциско адаптували його під маркетинг.
The Agile approach as a method of project management appeared at the beginning of the XXI century. The first The rules of this method, called the Agile Manifesto, included new principles of operation and flexible methodology, it was written by programmers for development. In 2012, members of the SprintZero conference in San Francisco adapted it for marketing.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13425
Other Identifiers: JEL сlassification: L830; M300
УДК 338.48:330.341.1
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВПРОВАДЖЕННЯ AGILE-МЕТОДІВ У СФЕРІ ТУРИЗМУ ТА HORECA.pdf335,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.